Luzernestraat 81P 2153 GM Nieuw Vennep

- +31-654773992

- Maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00

Mijn naam is René Oudshoorn ben 53 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen.

Ik heb altijd in de autobranche gewerkt o.a. als autoschadehersteller, monteur en ruim 10 jaar in de after-sales bij grote dealers van Renault, Peugeot en Fiat, Alfa en Lancia.

Auto's zijn mijn hobby en rijd momenteel in de DNRT Peugeot 206 GTi Cup onder nummer 51. Ik prepareer mijn raceauto in eigen beheer en de races vinden voornamelijk plaats op Circuit Park Zandvoort. Voor meer info: https://www.206gticup.nl/.

In 2005 ben ik voor mij zelf begonnen met het verkopen, onderhouden en repareren van auto's. Met mijn vakdiploma APK2 keurmeester kan ik zelf de APK keuringen uitvoeren. Tevens ben ik in het bezit van een F-gassen certificaat. Hiermee kan ik uw airco installatie met mijn eigen apparatuur in de juiste conditie houden en brengen.

Mijn klanten vinden het fijn dat ze zowel voor service, inruil en aankoop op hetzelfde adres terecht kunnen. Er zijn door mij al veel Fiat Panda's verkocht. Het is een goedkope en onderhoudsvriendelijke auto. Mijn collega garagehouders noemen mij daarom ook wel eens Mister Panda. Dit bracht mij op het idee om mijn oude website te vervangen en een nieuwe bedrijfsnaam te gaan voeren.

Vanaf 2019 heet mijn bedrijf Pandacenter.nl. Er is een geheel nieuwe website gemaakt met daarop o.a. speciale acties voor de Fiat Panda. Natuurlijk blijf ik ook andere auto's onderhouden en verkopen. Via het oude internet adres oudshoornautomobielen.nl komt u automatisch op Pandacenter.nl terecht.

Graag tot ziens,

René Oudshoorn